598.150: Specimen van "De Nieuwe Weg. Maandblad der Jongsocialisten" met artikels "De betekenis van Hendrik de Man voor het hedendaagse socialisme" van Piet Frantzen en "Het geval Hendrik de Man. Met kwaadwillig opzet of te goedertrouw?" van P.D.B. (Piet De Buyser) - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.6: Artikels en stukken betreffende de betekenis van Hendrik de Man (na zijn overlijden); Level of description: File"