Ontwikkeling van buurtdiensten : Belgische initiatieven, vaststellingen van nieuwe bewegingen en bedenkingen - Defeyt, Philippe; Santens, Annelise; Lambert, Fabien; Nyssens, Marthe; Van Steenberge, Josse (Brussel: Koning Boudewijnstichting, 1996)
"Auteurs : Philippe Defeyt, Annelise Santens en Fabien Lambert ; in samenwerking met : Marthe Nyssens, Josse Van Steenberge Onderzoek uitgevoerd op vraag van de Koning Boudewijnstichting door Philippe Defeyt in samenwerking met Annelise Santens en Fabien Lambert"