fo030486: Berten Coolens; Beeldende kunst - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van beeldhouwer Berten Coolens aan het werk in zijn atelier. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"