fo004216: Verbouwingen Volkskliniek Gent - Demeester, Nathalie (1989)
"Zwart-witfoto van de verbouwingen in de volkskliniek in de Speldestraat in Gent, 1989. Zicht op de binnenkoer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"