af006163: Rood. Fuif! - Revolutionaire Arbeidersliga (RAL); Labeau, Eddy
"Affiche uitgegeven in 1976 door de Revolutionaire Arbeidersliga (RAL) voor een fuif. Tekst: Rood. Fuif! Za 31 jan 20u. ’t Stapelhuis, F. Akkermansstr. 20A, Gent. Ontwerp: F.B. V.u.: E. Labeau, p.a. F. Akkermansstr. 20a, Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"