te001817: Galg op de schouders - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 22 november 1976. Tekening van een generaal met op elke schouder een galg. Hij heeft de touwen van de galg in de hand. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"