Geen roos zonder doornen: Oudere holebi's, hun sociale omgeving en specifieke behoeften : een verkennend onderzoek naar de visie van oudere holebi's in Vlaanderen - Godemont, Jozefien; Dewaele, Alexis (Antwerpen: Steunpunt Gelijkekansenbeleid, 2004)
"Jozefien Godemont, Alexis Dewaele Fonds Suzan Daniel (FSD)"