fo020814: Sociale huisvesting
"Zwart-witfoto van nieuwe sociale woningen in aanbouw in de Lijsterstraat te Gent in 1955. Dit woningcomplex Wielewaal is van De Goede Werkmanswoning en telt 37 woongelegenheden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"