Pedofilie en opvoeding : een poging tot het veranderen van de kennis te aanzien van pedofilie - Jeurissen, M.J.J.C. (Nijmegen: Katholieke Universiteit Nijmegen, 1977)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Doctoraalscriptie Katholieke Universiteit Nijmegen"