fo001605: 1 mei 1939
"Zwart-witfoto van strijdvaardige militanten in de 1 meistoet. Gent: 1 mei 1939. Opschrift: Het socialisme kan slagen verliezen, zegevieren doet het toch. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"