fo000790: Algemene staking 1936 - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van de Gentse haven waar het werk terug stilaan op gang komt na de algemene staking 1936. Gent: 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"