De mooiste van Bertolt Brecht - Stassijns, Koen; van Strijtem, Ivo; de Vin, Daniel; Brecht, Bertolt (Tielt: Lannoo; Amsterdam: Atlas, 2002)
"Samengebracht door Koen Stassijns en Ivo van Strijtem ; ingeleid door prof. dr. Daniel de Vin"