fo027944: NCOS project 2283, Gemeenschapsprojecten op het platteland , Rwanda - 11.11.11

(untitled)
"Collection: Projectnummer: 2283; Kleurenfoto, van het uithangbord van de projectontwikkelaars. NCOS project 2283, Gemeenschapsprojecten op het platteland , Rwanda, 1988-2000. Een realisatie van ARDI-Rwanda Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/90; Projectnaam: Gemeenschapsprojecten op het platteland; Series: Projectnummer: 2283; Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/90; Projectnaam: Gemeenschapsprojecten op het platteland; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"