af005197: Samen Uit - Samen T'huis - Drukkerij Aurora; Socialistische Toon- en Tooneelkring Multatuli
"Affiche uitgegeven in 1946 door de Socialistische Toon- en Toneelkring Multatuli voor de theatervoorstelling van 'Samen Uit - Samen T'huis'. Tekst: Soc. Toon- en Tooneelkring Multatuli. Aangesloten bij de Federatie van Vlaamsche Socialistische en Arbeiderstooneelvereenigingen. Eere-voorzitter Herman Vos, minister van Openbaar Onderwijs. Stadsschouwburg, Kipdorpbrug - Antwerpen. Zaterdag, 2 november 1946 opvoering van Samen Uit - Samen T'huis. Blijspel in drie bedrijven met een voorspel, door Winchell Smith en John E. Hazzard. Regie: Bert Van Camp. Opening der deuren: 7.30 uur. Begin: 8 uur stipt. Prijzen der plaatsen: 25 - 20 - 15 - 10 - 5 Fr. Nummeren der plaatsen: lokaal De Verbroedering, St. Jansplein, 7, dinsdag 29 oktober en donderdag 31 oktober van 20 tot 22 uur. Druk. « Aurora » (J. Wegge jr.) Maaldersstr. 46, Antw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"