txt000588: S.T. Spartacus, kampioenschap Borgerhout 1990
"Een geweven wit lintje met rode bedrukking; de afbeelding van het logo van ST Spartacus en de tekst: 'S.T. Spartacus Kring Kampioenschap 1990 Borgerhout'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"