af004133: 1985-1999. Pierke Pierlala. Made in Gent - 't Spelleke van Drei Kluite
"Affiche uitgegeven in 1999 door ’t Spelleke van Drei Kluite voor hun conference . Tekst: 1985-1999. Pierke Pierlala. Made in Gent. Genssche Fieste Gadzjet - 't Spelleke van drei Kluite - 1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"