z000033: Arbeidersvoetbalbond van België
"Blaadje met 3 zegels aangeboden bij het 50 jarig bestaan van de arbeidersvoetbalbond van België. Postzegel 1: afbeelding van een trofee van de beker van België. Tekst: 50 1920-1970 Beker van België. Postzegel 2: afbeelding van een tekening van een discuswerper. Tekst; 25 juli-1 aug 1937 3e arbeidersolympiade Antwerpen. Postzegel 3: afbeelding van een trofee. Tekst: 50 1920-1970 Kampioen van België. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"