De jonge zanger [Bladmuziek] : 8 socialistische en 7 jeugdliederen door den socialistische Werkersbond van Antwerpen aan de Volkskinderengroepen geschonken (Antwerpen: Antwerpsche Volkskinderengroepen, 1927)
"Deze bundel bevat volgende liederen :De InternationaleSocialistenmarschDe Wapens Neêr!StrijdliedMorgenroodDe Rooden roepenAan de StrijdersHoog de Roode VlagDe Jonge GardeJeugd-MarschUit der Dagen grauwe ZorgenAls wij schrijdenWij zijn jongBeurt onze Vlaggen!Als de Zondag is verschenenS/95/518 Archief Frans Roggen"