598.032: Brieven van Yves Lecocq, "In Memoriam Hendrik de Man" aan Jan de Man over verdere verdeling van het archief van Hendrik de Man, over te maken afspraak met G. d'Aspremont Lynden en persoonlijke aangelegenheden - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.3.2: Archief; Level of description: File"