fo028038: Unititled - Comeriner, Erich
"© Estate of Erich Comeriner/ Galerie David, Bielefeld Zwart-witfoto van een man op een ladder die tegen een reclame/verkeersbord staat, onderaan de ladder staat een man met één voet op de eerste sport. Vogelperspectief. Jaren 1920. Erich Comeriner. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"