af002003: Klaartje zegt: "Voorrang van rechts geldt enkel in het verkeer" - 8 Mei Collectief; Steffens, Ed
"Affiche uitgegeven in 2000 door het 8 Mei Collectief tegen extreemrechts. Tekst: Klaartje zegt: Voorrang van rechts geldt enkel in het verkeer. 8 Mei Collectief, klaartje2000@hotmail.com. V.u.: Ed Steffens, Fruithoflaan 104/45, 2600 Berchem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"