De Tribune : maandelijksch orgaan van de Belgische Centrale van Arbeiders in Openbare Diensten (Brussel: L. Coenen; Boschvoorde: Doutrepont)
"Zie ook : La Tribune ; Voortzetting van: De Tribune der Openbare Diensten Periodiciteit: maandelijks Hoofdredactie: L. Uytroever, Volkshuis, Brussel Redactie: A. Doutrepont, M. Renard, F. Van Meurs (nov 1933) Beheer/Administratie: L. Uytroever (beheerder), Volkshuis, Brussel Drukker/Drukkerij: La Presse Socialiste, coop.Mij. / L. Coenen (drukker- uitgever), Waterlooschestraat 130, Brussel / Société d'Imprimerie et d'Editions, Zavelstraat 33-35, Brussel (26 aug 1937)"