L'oeuvre gravé de Jules De Bruycker - Le Roy, Grégoire; De Bruycker, Jules (Bruxelles: Nouvelle Société d'Editions, 1933)
"Bevat originele ets gesigneerd door Jules De Bruycker. Zonder exemplaarnummer (ongenummerd exemplaar voor medewerker). Bevat losbladige afbeeldingen en knipsels."