"Afwezig op school, ook omwille van de school?" : evaluatieverslag van praktijkervaringen in het Stedelijk Bu. Sec. O. te Mechelen - Maesschalck, Kathleen (Brussel: HISKWA, 1986)
"Maesschalck Kathleen"