fo017353: Friends of the Earth
"Zwart-witfoto van de Walk across Europe for a nuclear free World, een voettocht van Brussel naar Moskou, georganiseerd door Friends of the Earth. Deelnemers voeren onderweg actie door middel van spandoeken met als opschrift: Walk across Europe 1995, 1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"