Avanti! : maandblad van de Socialistische Vlaamse Studentenbeweging (Berchem; Gent)
"Archief 'Belgische Afdeling van de Vierde Internationale' Redactie: Avanti vertegenwoordigt de socialistische Vlaamse studenten van Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven en Aalst / Jan Calewaert (hoofdredacteur) / Walter Vaerewijck (Antwerpen), Guy Desolre (Brussel), Annie Zaenen (Gent), Dirk Van den Broeck (Leuven), Jos Couck (Aalst), Freddy De Pauw (Gent), Pol Verbraecken (Antwerpen), Gerard Van Acker (Brussel), Guido Totté (Antwerpen), Lode Claes (Leuven), Wim Woeninckx (Brussel) / in een biezonder nummer (niet gedateerd) vindt men een organigram van de socialistische studentenbeweging in België Drukkerij: Typorex, Galglaan 107, Gent"