VOS poëziewedsttrijd : lustrumbundel
"Deze brochure bevat volgende gedichten : Vrede - Wat vrede voor mij is... - Vrede - Kindsoldaat - Duizenden duizend - Soms verdwaal je - Leef - Vrede - Ruzie - Het canvas - Oorlog en vrede - Kinderen van Bihac - Over een vijvertje - Creeping death - Op weg naar Vrede - Roerloos - Een leuke dag - Samen - Samen - Ik ben niet alleen - Kleine stapjes - Jome Fabiola - Samen-leven - De dansende wolf - Dansen - Dierenpret - Aapje in de boom - Vredesdans - Dansen - Een streepje zon - Dromen in het donker - Mist - Dromen in het donker - Dromen in het donker - Een groor concert - Dromen in het donker - Dromen in het donker - Vlinder op je huid"