af004012: Jesús Herrera - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2007 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor een dansvoorstelling van Jesús Herrera. Tekst: Jesús Herrera. Zaterdag 22 september, 20u30, € 15 vvk - € 18 kassa. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 – reservatie@zuiderpershuis.be – www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, de provincie Antwerpen, de stad Antwerpen en DGOS Belgische Ontwikkelingssamenwerking. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"