fo007490: 50 jaar Samenwerkende Maatschappij Vooruit (1931)
"Zwart-witfoto van de praalstoet n.a.v. 50 jaar Samenwerkende Maatschappij Vooruit (COOP) op de Korenmarkt in Gent, 1931. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"