af005976: Stap mee in de boot en vier met ons Valken 70 jaar! - Rode Valken; Wastyn, Bert
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Rode Valken voor hun 70-jarig bestaan. Tekst: Stap mee in de boot en vier met ons Valken 70 jaar! 21-22-23 mei 1994 - Pinksterkamp. 10 september 1994: reünie, Ruige Heide - Zandvliet. VU: Wastyn Bert, St. Kruiswinkeldorp 19, 9042 St. Kruis-Winkel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"