af004196: Cyrille Van Mellaert - SP; Peeters, Frans (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Socialistisch Partij (SP) (Leuven) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Cyrille Van Mellaert. Tekst: Cyrille Van Mellaert Provincie 1e plaats SP met z'n allen vooruit. Parlementsverkiezingen 13-12-'87 - Verantw. uitg. Fr. Peeters, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven."