med001688: Vuist en Roos
"Een metaalkleurige reversspeld in de vorm van een vuist en een roos. De vuist en de roos is het symbool van de Socialistische Partij. Het logo met de vuist en roos is gebruikt door de Socialistische Partij tot eind 2017. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"