fo010730: 1 meistoet in Gent
"Zwart-witfoto van Bond Moyson in een 1 meistoet in Gent, 1 mei 1954 (jubeljaar). Opschrift op draagbord: Socialistische Mutualiteit 1875. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"