Koningin Elisabeth Fonds voor geneeskundige hulp aan de inlanders van Belgisch-Congo 'Foreami' : verslag over de werkzaamheden gedurende het jaar 1954 - André, J. (Brussel: s.n., 1955)
"door doctor J. André Bibliotheek Camille Huysmans"