fo018718: Havenarbeid (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van een dokwerker/havenarbeider bij een stapel die moet worden gelost of geladen. Haven van Antwerpen, jaren 1940. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"