fo028595: Alfred Döblin - Atelier Jacobi
"Zwart-witfoto van een Alfred Döblin (portret), Duits arts en modernistisch schrijver van romans. Jaren 1920. Atelier Jacobi. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"