af003044: Radio en T.V.: vriend of vijand van het boek? - Nationaal Bibliotheekfonds; Van Nooten, Emiel (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door het Nationaal Bibliotheekfonds voor een colloquium. Afbeelding: tekening van een stapel boeken, een draagbare radio en een tv. Tekst: COLLOQUIUM 28 november 1987. RADIO EN T.V.: VRIEND OF VIJAND VAN HET BOEK? panel: Herman BALTHAZAR, Lea MARTEL, Jan MERCKX, Ward OP DE BEECK, Lieven SERCU. FILIAAL 7 van de STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK te ANTWERPEN (linkeroever) Willem Elsschotstraat 5 aanvang 10 uur. Ingericht door het NATIONAAL BIBLIOTHEEKFONDS, St. Jansstraat 16, Herentals (tel. 014/21 47 84) V.U.: E. Van Nooten, St. Jansstraat 16, 2410 Herentals. Vrij van zegel. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"