Belgische Socialistische Partij (BSP). Brusselse Federatie = Parti Socialiste Belge (PSB). Fédération bruxelloise. Moreel en financieel verslag... = Rapport moral et financier... Moreel verslag = Rapport moral (Brussel: BSP; PSB)
"Periodiciteit : jaarlijks"