fo025682: Jonger dan je denkt - Dewulf, Paul
"Collection: Foto's van de opnames en artikel over 'Jonger dan je denkt', een amusementsprogramma voor bejaarden; Zwart-witfoto uit Jonger dan je denkt, 1975. Dit was een komisch programma voor ouderen. Romain Deconinck trad hierin op als onderdeel van de Gentse delegatie. Series: Foto's van de opnames en artikel over 'Jonger dan je denkt', een amusementsprogramma voor bejaarden; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"