Over de terugkeer/uitwijzing van Belgische migranten uit Frankrijk naar België tijdens de economische crisis van 1848 : de affaire Risquons-Tout anders bekeken - Dalle, Julie (Gent: Universiteit Gent, 2006)
"Julie Dalle Licentiaatsverhandeling, UG"