fo000541: Algemeen stemrecht (1913)
"Zwart-witfoto van de kookploeg van de Ottergemsesteenweg. De algemene staking voor het algemeen stemrecht 1913. Stakerssoep. Gent. Opschrift: De kookdienst der A.W. Ottergemsche steenweg: 1913. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"