fo017069: Nobels Peelman - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto van een werknemer die tijdens een staking de gebouwen van Nobels-Peelman verlaat. Sint-Niklaas 1983. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"