fo013075: Perstentoonstelling dagblad "Vooruit" - Claeys-Bossaert, G. (1937)
"Zwart-witfoto van een toespraak van Auguste Debunne op een perstentoonstelling in het Volkshuis van Wervik, 1937. Op de achtergrond propaganda voor het weekblad Voor Allen en dagblad Vooruit. Opschrift op achtergrond: Groot Vlaamsch Arbeidersblad 62.000. Onder de aanwezigen o.a. Edgard Missiaen (links)."