Tussen dierenliefde en milieubeleid : Tien jaar ecologische geschiedschrijving in België en Nederland - van der Windt, Henny (Gent: Academia Press, 2007)
"Themaredactie : Henny van der Windt Jubileumnummer naar aanleiding van het tienjarige bestaan van het Jaarboek"