af007518: Vierde roze nacht - GOC; Verhaegen, Peter (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door GOC (Gent) met als trefwoord holebi.Foto: persoon met pruik, hoed en masker op , een roze driehoek op hemd.Tekst: VIERDE ROZE NACHT NATIONALE PAUS-FUIF VAN HOMO'S, LESBIENNES EN SYMPATHISANTEN VRIJDAG 3 MEI 1985 VANAF 22 U KONSERTZAAL VOORUIT (INGANG LAMMERSTRAAT) M.M.V. TOESTEL SOUND SYSTEM INKOM: 80,- ORG.: HOMOCENTRUM - G.O.C. GENT-VZW VVK: 60,- IN DE GROTE AVOND, HUIDEVETTERSKAAI 40, 9000 GENT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"