te005385: Héroïc-Albums, ontwerp advertentie drukkerij Excelsior - Excelsior
"Ontwerp van een advertentie in vierkleurendruk voor 'Héroïc-Albums, De terugkeer van Karan' met de afbeelding van een rennende jongen met lendendoek, vergezeld door een jaguar in een oerwoud. Héroïc-Albums is een voormalig Belgisch stripblad, er verscheen zowel een Waalse als een Vlaamse versie. Rechtsboven staat de tekst: 'Voor Nederland 35 cent / woensdag 3 januari 1951 / 7e jaar - Nr 1 - 5 Fr. / Dit blad verschijnt op woensdag om de 2 weken'. Het ontwerp is, samen met een voorbeeld van de verschillende fases van de vierkleurendruk op krantenpapier, in een map gekleefd met de tekst: 'Drukkerij Excelsior, in eigen werkhuis ontworpen en uitgevoerd'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"