fo026073: Huisvesting Brugse Poort Gent 1979 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van huisvesting aan de Brugse Poort (de Blokken) Brugsesteenweg, Gent 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"