fi000239: Vakantiefilms
"Zwart-witfilm, amateurbeelden van de reizen (van ABVV Kaderschool Mechelen???) naar o.a. Amsterdam, zee en strand in Nederland, het Ijsselmeer (boottocht), Volendam en een ski-vakantie."