fo012520: Portret van Frans Masereel
"Zwart-witfoto van Frans Masereel, 16 juni 1969. Opschrift achteraan: Frans Masereel - 16/6/69 Documentaire van Frans Buyens over leven en werk van de Belgische graficus. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"