fo012220: Bezoek van koning Boudewijn aan Kongo - Lamote, C.
"collectie P. Brewee Zwart-witfoto van het bezoek van koning Boudewijn aan de aziatische wijk van Usumbura in Kongo, maart 1955. Zicht op de auto met de koning die onder een spandoek rijdt met opschrift: Vive le Roi - Vive Bauduin. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"